Overwin je Overgang Partnerprogramma

Welkom

Welkom bij het Partnerprogramma van Overwin je Overgang!

Schrijf je in voor ons partnerprogramma en blijf op de hoogte van updates, promoties en tips.

Zo als je zult weten verdien je met het promoten van Overwin je Overgang €12,00 per sale!

Op deze pagina vindt je promotiematerialen, die je kunt gebruiken om Overwin je Overgang te promoten.

Via het menu hier links kun je navigeren naar de verschillende materialen.

Hulp nodig of zoek je promotiemateriaal dat je hier niet kunt vinden ? (ander banner formaat e.d.) neem dan gerust even contact op!

Wij helpen je uiteraard graag met het promoten van Overwin je Overgang!


Banners

468 x 60

300 x 250

320 x 480

480 x 320

1024 x 768

320 x 48

320 x 50

728 x 90

120 x 600

Artikelen

Alleen bedoeld om Overwin je Overgang te promoten.

Opvliegers: hoe ga je ermee om?

De overgang, veel vrouwen zijn er bekend mee. Sommige vrouwen hebben deze periode in hun leven al doorgemaakt, andere vrouwen moeten er nog mee te maken krijgen of ze zitten er middenin. Hoe dan ook, vroeg of laat krijg je als vrouw met de overgang te maken. Kenmerkend bij de overgang zijn de opvliegers. Het gaat daarbij over een plotselinge warmtegolf die vanaf je middel naar boven gaat. Je kunt rood worden en dan ga je volop zweten. Wanneer dit weer wegtrekt word je wat rillerig en krijg je het koud. Je kunt op ieder moment van de dag en de nacht last krijgen van opvliegers, dat kan dus overdag maar ook wanneer je ligt te slapen. Sommige vrouwen schrikken er zelfs van wakker. Het duurt ongeveer een halve minuut tot een half uur en het kan ook meer keren per dag voorkomen. Het zou ook kunnen zijn dat je maar eens in de week met de opvliegers te maken krijgt of nog minder. Dit is bij elke vrouw anders en kan van tevoren ook niet worden vastgesteld. Dit zul je zelf moeten ervaren wanneer je in de overgang komt.

Gevolgen opvliegers

Wanneer je last hebt van opvliegers, kan dat zeker in de nacht erg vervelend zijn. Je valt vervolgens moeilijker in slaap. Je schrikt in de nacht wakker en dan ga je zoveel zweten dat je je lakens dient te verschonen. Je bent dan wakker en kunt niet meer slapen door de opvliegers. Overdag ben je moe en in de avond en nacht kunnen de opvliegers weer optreden waardoor je een slaaptekort kunt krijgen.

Ontstaan van opvliegers

De opvliegers kun je krijgen omdat je hormonen volop aan het werk zijn. Er is een verstoring in het evenwicht tussen de geslachtshormonen als je in de overgang komt. Het gaat daarbij over de daling in de oestrogeenspiegel, maar ook het zenuwstelsel speelt hierin een rol. Veel vrouwen krijgen tijdens de overgang met de opvliegers te maken en vinden dat erg vervelend. Maar er zijn ook vrouwen die er niet mee te maken krijgen en zij kunnen in de overgang komen terwijl ze het nauwelijks in de gaten hebben.

Wat kun je doen aan de opvliegers?

Opvliegers kunnen kort duren, maar kunnen ook maanden of een jaar aanhouden. Meestal zijn alle opvliegers binnen twee jaar verdwenen. Je bent uit de overgang en deze soms lastige periode voorbij. Als je veel last hebt van de opvliegers kun je zorgen voor wat verkoeling op de slaapkamer, ventileer regelmatig of zet in de nacht het raam een stukje open. Je kunt ook wat kouds drinken, zodat het wat verkoeling geeft aan je lichaam. Let er ook goed op wanneer je last krijgt van de opvliegers, na gekruid eten of na alcohol misschien? Laat het dan een tijdje achterwege en de kans is groot dat de opvliegers tijdens de overgang ook afnemen (ook per vrouw weer verschillend, maar het proberen waard).

 

Ontdek hier een methode om je overgang te overwinnen.

[vul hier je unieke paypro affiliate link in]

Waarbij “18143” vervangen moet worden door je eigen Paypro ID

http://www.paypro.nl/producten/Overwin_je_Overgang/20775/18143

Gewrichtspijn tijdens de menopauze

Als vrouwen in de overgang komen, kan er gewrichtspijn optreden. Dit kan erg vervelend zijn, het kan zelfs samengaan met spierpijn. Je zou gewrichtspijn kunnen zien als een van de meest gehoorde klachten in de overgang. Het kan zijn dat je tijdens de overgang af en toe last hebt van stijve gewrichten. Je hoeft je daar dan ook geen zorgen over te maken. Een gewricht zou je kunnen zien als iets ingewikkelds wat erg kwetsbaar is. De uiteinden van de botten zijn verpakt in een soort hoesje en dat is gevuld met een vloeistof. Er is aan de binnenkant van het hoesje bekleding aanwezig en deze maakt vloeistof aan. Daaromheen is een netwerk van banden aanwezig en die noemen we ook wel ligamenten. Deze zorgen dat je gewrichten goed kunnen bewegen. Maar tijdens de overgang is het hormoon oestrogeen aan het schommelen. Na je menopauze neemt het verder af en dan kun je na een tijdje last krijgen van gewrichtspijn. Je lichaam is echt aan het veranderen en dan komt er ook een verandering in het evenwicht van de opbouw en de afbraak van je kraakbeen. Na de menopauze is de laag kraakbeen dunner en dat blijft zo. Ook de smering is een stuk minder en dan kan gewrichtspijn optreden. Je kunt last hebben van pijn, ook bij het bewegen kun je last hebben van gewrichtspijn.

Klachten bij gewrichtspijn

Wanneer je last hebt van gewrichtspijn tijdens de overgang, hebben de meeste vrouwen last van gewrichtspijn in de handen en vingers, de polsen, de knieën, heupen, de schouders en de bovenbenen. Je kunt er in het begin niet zoveel aan doen, het overkomt je namelijk gewoon en dit is een fase waar je doorheen moet. Het hoort bij het ouder worden en bij vrouwen treedt dit op tijdens de overgang. Je lichaam krijgt ook in deze fase veel te verduren. Je kunt met gewrichtspijn te maken krijgen, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Er zijn ook vrouwen die te maken krijgen met angst, onzekerheid en een depressie en zij hebben misschien wel geen gewrichtspijn. Kortom: elke vrouw krijgt andere klachten tijdens de overgang, de ene vrouw ook weer meer dan de andere.

Kenmerken overgang, altijd gewrichtspijn?

Zoals al is aangegeven, krijgen niet alle vrouwen tijdens de overgang te maken met gewrichtspijn. Je kunt ook last krijgen van opvliegers en/of andere symptomen. Dit kan allemaal erg vervelend zijn, maar er kan niet altijd wat aan gedaan worden. Geef het de tijd, zorg dat je lichaam tot rust kan komen en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn om hier een balans in te vinden. Het kan namelijk zijn dat als je genoeg blijft bewegen dat je dan minder klachten hebt. Voldoende bewegen in altijd aan te raden ook als je geen last hebt van gewrichtspijn.

 

Ontdek hier een methode om je overgang te overwinnen.

[vul hier je unieke paypro affiliate link in]

Waarbij “18143” vervangen moet worden door je eigen Paypro ID

http://www.paypro.nl/producten/Overwin_je_Overgang/20775/18143

Hormonen tijdens de overgang

Tijdens de overgang zijn je hormonen volop aan het veranderen. Vrouwen komen vroeg of laat in de overgang en dan hebben de hormoonveranderingen invloed op je lichaam en geest. Je kunt last krijgen van opvliegers, je kunt je onzeker voelen en het gevoel hebben dat je de controle kwijt bent. Dit is echter een fase waar je doorheen komt en na een tijdje is het weer over. Dit heeft allemaal te maken met je hormonen. Als er schommelingen gaande zijn in het oestrogeen, dan kunnen vrouwen last krijgen van innerlijke stress en daardoor zichzelf niet goed meer in de hand hebben of kennen. Sommige mensen in je omgeving vragen misschien wel aan je wat er gaande is of waarom je zo negatief of neerslachtig bent. Dit wijst er op dat je de laatste tijd anders bent dan voorheen, je uit je misschien anders. Misschien is dat niet bewust, maar het valt anderen wel op. Dit zou voor jou een duidelijk signaal kunnen zijn dat dit met de overgang heeft te maken. Anderen merken niet zomaar wat aan je, ze kennen je door en door en merken dat je nu anders reageert. Tijd om te bekijken of je in de overgang bent.

De hormonen zorgen voor schommelingen

Als je in de overgang aan bent gekomen, dan kunnen de hormonen hierin een grote rol spelen over hoe je je voelt. Misschien was je voorheen iemand die altijd vrolijk was, veel werk kon verzetten en niet stil kon zitten. Dit kan ineens 180 graden draaien, je hebt geen zin om wat te doen, je ligt liever de hele dag in je bed, alles maakt je onzeker en je komt nergens toe. Je bent futloos. In je hoofd ben je continu aan het malen van wat er fout kan gaan en dat zorgt er voor dat je geen zin hebt om wat te ondernemen. Je bent ineens, zo lijkt het, een ander mens geworden. Maar dit heeft te maken met je hormonen en daar kun je niet altijd invloed op uitoefenen. Daarom is het ook goed om vrienden e.d. te informeren dat je in de overgang bent en veel last hebt van de hormonen schommelingen. Daardoor kunnen ze het ook beter plaatsen als je ineens anders reageert dan voorheen. Praat erover, dat lucht enorm op en vrienden begrijpen je beter, waardoor vriendschappen niet onnodig stuk gaan.

Positief en negatief denken

Je kunt positief en negatief denken, maar tijdens de overgang kan dat door de schommelingen van de hormonen ineens heel anders worden. Misschien word je overal negatief over, anderen zullen dat opmerken en wellicht ook zeggen. Je zult dit ontkennen, maar ben eens eerlijk, kijk eens naar hoe je vroeger reageerde en hoe dat het nu gaat. Welk verschil merk je op? Misschien denk je momenteel inderdaad overal negatief over, toon je geen initiatief en ben je nooit meer vrolijk! Wees gerust, het is een periode die voorbij gaat. Je hebt niet altijd invloed op je hormonen, maar je kunt het wel aangenamer maken voor jezelf door erover te praten en er even bij stil te staan.

 

Ontdek hier een methode om je overgang te overwinnen.

[vul hier je unieke paypro affiliate link in]

Waarbij “18143” vervangen moet worden door je eigen Paypro ID

http://www.paypro.nl/producten/Overwin_je_Overgang/20775/18143

Vervroegde overgang

Vrouwen krijgen vroeg of laat met de overgang te maken. Maar je kunt ook met de vervroegde overgang te maken krijgen. Dit is de overgang wanneer de menstruatie voor je 40ste jaar definitief is gestopt. Er wordt over een vroege overgang gesproken als de menstruatie tussen de 40-45 jaar stopt.

Kom jij in de vervroegde overgang?

Het kan zijn dat je met de vervroegde overgang te maken hebt gehad, er momenteel middenin zit of er nog mee te maken krijgt. Je kunt de menopauze bereiken voor je 40ste levensjaar. De natuur beslist hierover en daar heb je geen enkele invloed op. Als je denkt dat je met de vervroegde overgang te maken hebt, en je gaat naar de huisarts, dan kan het zijn dat hij je niet serieus neemt. Veel vrouwen merken dat op en delen deze ervaring. Er wordt vaak gezegd dat je te jong bent en dat het echt nog niet kan. Maar wanneer je zelf een sterk vermoeden hebt en je gaat daarmee naar de huisarts en je krijgt te horen dat je te jong bent, kun je in de war raken. Je weet het namelijk zelf of je voelt dat het wel zo is. Stap naar een andere arts, die je wel serieus neemt. Informeer eventueel bij andere vrouwen die met de vervroegde overgang te maken hebben gehad welke arts wel begrip toont. Je wilt namelijk niet in de war raken, maar je wilt duidelijkheid, bevestiging en begrepen worden.

Vragen tijdens de vervroegde overgang

Je kunt opstandig worden en het kan allerlei vragen bij je oproepen wanneer je vervroegd in de overgang komt. Je kunt je afvragen waarom jij op jonge leeftijd te maken krijgt met de overgang? Je kunt je ook schuldig voelen en vragen wat je er aan kunt doen. Je vraagt je misschien wel af waarom jouw lichaam je in de steek laat (omdat het zo voelt voor je). Misschien had je samen nog een kinderwens en dan ga je je daar ook schuldig over voelen, want nu kan dat niet meer. Helaas heb je niet overal invloed op in het leven en dit kan daarom als een harde klap aankomen als je de bevestiging krijgt dat het om een vervroegde overgang gaat.

Praten over de vervroegde overgang

Toch kan het je wel helpen als je gaat praten over de vervroegde overgang. Er zijn genoeg vrouwen die het mee hebben gemaakt en nu weer volop genieten van het leven. Je moet er toch het beste van proberen te maken en daarom is praten over de vervroegde overgang een goede optie. Daarvoor kun je ontdekken en inzicht krijgen of je met de vervroegde overgang te maken hebt en hoe je er mee om kunt gaan. Geef het de tijd en geef jezelf ook tijd om het een plekje te kunnen geven wanneer je in de vervroegde overgang bent gekomen.

 

Ontdek hier een methode om je overgang te overwinnen.

[vul hier je unieke paypro affiliate link in]

Waarbij “18143” vervangen moet worden door je eigen Paypro ID

http://www.paypro.nl/producten/Overwin_je_Overgang/20775/18143

De overgang: een nieuwe levensfase

Veel vrouwen zien de overgang als een periode waarin ze afscheid nemen van de vruchtbare periode. Je lichaam is volop aan het veranderen wanneer je in de overgang terecht komt en daar kun je ook last van hebben. Eigenlijk zou je de overgang kunnen verdelen in een aantal fasen:

  • Pre-menopauze, pre wil zeggen voor. Het gaat hierbij over de periode die plaatsvindt voor je laatste menstruatie. Hierbij gaan de hormonen steeds meer schommelen. Ook je eierstokken stoppen beetje bij beetje met werken en stoppen met de aanmaak van de hormonen. Je lichaam heeft steeds meer tijd en energie nodig om een eitje te kunnen rijpen. Sommige vrouwen merken dit proces al heel goed, anderen merken het nauwelijks. Het kan zijn dat je menstruatie nog heel regelmatig is en dat je nog geen opvliegers hebt.
  • Menopauze, men staat voor maand en pausis staat voor ophouden. De menopauze is eigenlijk maar een dag in de overgang. Het gaat over de dag van je laatste menstruatie. Wanneer je menstruatie een jaar lang uit is gebleven, dan kun je eigenlijk met zekerheid zeggen dat je het jaar daarvoor je laatste menstruatie hebt gehad, dat is dus de menopauze die je hebt doorgemaakt.
  • Post-menopauze, post wil zeggen na. Op dit moment zijn je eierstokken dus gestopt met het aanmaken van hormonen. Je hebt toch voldoende hormonen nodig en daarom heeft de rest van je lichaam een deel van het proces overgenomen. Organen kunnen je in de behoefte aan hormonen voorzien. Daardoor zal er in je lichaam het een en ander veranderen waar je last van kunt krijgen.

Ben je in de overgang?

Je weet vaak pas als je er al in aanbeland bent, dat je in de overgang zit. Wellicht herken je bij jezelf al enkele symptomen die bij de overgang horen, zoals opvliegers, nachtelijk zweten, prikkelbaarheid en misschien heb je ook wel last van gewrichtspijn. Waar heb je last van en hoe lang heb je dat al? Hoe eerder je weet of dat het over de overgang gaat, hoe meer je jezelf gerust kunt stellen. Misschien gaan er wel allerlei angstige beelden door je heen van ernstige ziektes of aandoeningen. Het is daarom belangrijk dat je weet, dat je al deze klachten aan de overgang “hebt te danken”.

Huisarts en de overgang

Je kunt bij twijfel over de overgang altijd met je huisarts in gesprek gaan en aangeven waar je last van hebt. Samen kun je dan bekijken of je al in de overgang bent gekomen of nog niet. Er kan eventueel lichamelijk onderzoek verricht worden om een en ander uit te sluiten, maar het gaat er met name om waar je last van hebt en hoe je je voelt. Luister daarom goed naar je lichaam en zorg dat je de klachten met de huisarts deelt. Ook je moeder, een zus of vriendinnen kunnen hierbij een belangrijke rol spelen. Het kan je rust geven als je weet dat het er allemaal bijhoort. Deel ervaringen met elkaar. Hierdoor krijg je snel een goed beeld van jou en de overgang.

 

Ontdek hier een methode om je overgang te overwinnen.

[vul hier je unieke paypro affiliate link in]

Waarbij “18143” vervangen moet worden door je eigen Paypro ID

http://www.paypro.nl/producten/Overwin_je_Overgang/20775/18143

Advertentie teksten

Opvliegers of nachtzweten?

Overwin je Overgang

Praktische tips, Direct toegang

#AFFILIATELINKHIER#

Overgangsklachten?

Nooit meer supplementen

Bespaar 50% op de prijs

#AFFILIATELINKHIER#

Overgangsklachten?

Verzacht direct je pijn

Gratis toegang tot community

#AFFILIATELINKHIER#

Zit jij in de overgang?

Verzacht je klachten

Direct toegang tot mijn programma

#AFFILIATELINKHIER#

Last van opvliegers?

Overwin je Overgang

Natuurlijke oplossingen

#AFFILIATELINKHIER#

E-mail templates

Vergeet niet [plaats hier je affiliate link] te veranderen in jouw affiliate link

Mail # 1: Onderwerp: Last van overgangsklachten?

Beste {voornaam},

Ben je ouder dan 40 jaar?

Dan kan het zijn dat je in de overgang zit.

Mijn naam is Ria Kamelle (49) en ik had jaren last van de overgang.

Denk aan opvliegers, vermoeidheid en prikkelbaarheid.

[plaats hier je affiliate link]

Mijn huisarts vertelde mij dat ik de pil maar moest doorslikken...

Of dat nu daadwerkelijk een goed idee is?

Ik had het gevoel dat ik er alleen voor stond...

Totdat ik hulp kreeg uit een onbekende hoek.

[plaats hier je affiliate link]

Adviezen van gewone vrouwen die hetzelfde hebben meegemaakt.

Eindelijk herkenning en erkenning van mijn problemen!

Ik heb een programma ontwikkeld: Overwin je Overgang.

[plaats hier je affiliate link]

Alle kennis en ervaring is digitaal en staat dus direct voor je klaar.

Je kunt vandaag al direct aan de slag met het verzachten van je klachten.

Meer dan 100 vrouwen zijn je al voorgegaan… en met succes!

Lees hier enkele van hun ervaringen.

[plaats hier je affiliate link]

Met hartelijke groet,

Ria Kamelle

P.S.

Je krijgt daarnaast toegang tot een gesloten Facebook groep.

Dat betekent dat de eerder genoemde 100 vrouwen dag en nacht voor je klaarstaan!

Klik hier om gebruik te maken van deze tijdelijke aanbieding.

[plaats hier je affiliate link]

Mail #2: Onderwerp: 1 gouden tip tegen opvliegers

Beste {voornaam},

Heb je weleens last van opvliegers of nachtzweten?

Het heeft allemaal te maken met die rommelende hormonen.

[plaats hier je affiliate link]

Het kan van enkele seconden tot minuten duren.

Doordat je oestrogeenproductie afneemt begint de ellende.

Je hypofyse (innerlijke thermostaat) krijgt verkeerde informatie binnen.

Zo kan de hypofyse denken dat je het te warm hebt.

Daarbij worden maatregelen genomen om je af te koelen.

Je huid wordt dan klam en koel en je gaat zweten.

En het verdampen van dit zweet zorgt ervoor dat je afkoelt.

Het gevolg is dan een opvlieger of nachtzweten.

[plaats hier je affiliate link]

Ga vooral niet met je hoofd buiten het raam hangen.

Dan slaat je hypofyse juist op hol.

Benieuwd wat je zelf kunt doen tegen opvliegers?

Neem dan eens een kijkje op mijn programma: Overwin je Overgang.

[plaats hier je affiliate link]

Met hartelijke groet,

Ria Kamelle

Mail #3: Onderwerp: ik herkende mezelf niet meer…

Beste {voornaam},

Laatst schreeuwde ik het uit...

“Ik ben niet je huisvrouw, Marco!”

Door hormoonveranderingen is je lichaam ontregeld.

[plaats hier je affiliate link]

De bijnierschors wordt overbelast.

Voor de aanmaak van oestrogeen zijn de bijnieren belangrijk.

Maar dat is niet alles...

De bijnieren hebben meer taken.

Ze maken ook adrenaline aan…

En nu dat het lichaam ontregelend is ervaar je innerlijke stress.

Overmatige productie van adrenaline is dan het gevolg.

En dat uit zich in prikkelbaarheid en irritatie.

[plaats hier je affiliate link]

Deze gevoelens kunnen je zomaar overkomen.

Vaak is de aanleiding een kleinigheidje…

En reageer je zo heftig dat je je schuldig voelt of spijt hebt.

Ben je benieuwd wat je hiertegen kunt doen?

Neem dan eens een kijkje naar mijn programma: Overwin je Overgang.

[plaats hier je affiliate link]

Met hartelijke groet,

Ria Kamelle

Graphics

E-boek

Audio CD

Toegang tot Community: Overwin je Overgang

19 Recepten voor meer energie en minder buikvet

Gratis updates

Oosterse oefeningen voor kalmte en rust

Zoekwoorden

opvliegers

nachtzweten

overgang

menopause

vervroegde overgang

premenopauze

vermoeidheid

hartkloppingen

benauwdheid

prikkelbaarheid

lage weerstand

hoofdpijn

pijnlijke spieren

pijnlijke gewrichten

seksualiteit

paniekerig

depressiviteit

stemmingswisselingen

angst

geheugenverlies

concentratieverlies

Contact

Aangepast promotiemateriaal nodig ?

Stuur even een mail naar: klantenservice@overgang.info

Vergeet niet jouw Paypro ID te vermelden ;-)